Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det bliver lidt den samme tilgang som sidst, og jeg har stadig tusind idéer.

Sådan lyder den ganske enkle opskrift på starten af det arbejdsliv, som Anette Navne nu skal genoptage i centrum af Sakskøbing. Det skriver Folketidende.

Den nytiltrådte hoteldirektør skal igen stå i spidsen for det, der lige nu svarer til omkring 20 fuldtidsansatte og med en del flere sæsonarbejdere i sommertiden.

Det var for at blive campchef i Knuthenborg Safaripark, at hun tilbage i 2020 stoppede som hoteldirektør i Sakskøbing. På det seneste har Anette Navne været engageret i Jensens Bøfhus, og det er på flere fronter en langt mere erfaren direktør, der nu vender tilbage til Torvet i Sakskøbing.

Læs hele historien på folketidende.dk

Søskendepar køber kitsch byhotel

Efter at have været til salg siden november har et søskendepar nu købt det lille byhotel Arnkilhus i Sønderborg. Planen er nu, at hotellet skal have en kærlig hånd og et mere tydeligt brand.

Nyt stort hotel på vej i Odense

Et samarbejde med en hotelkæde er tæt på at falde på plads, oplyser projektudviklingschef Kim Marcussen fra A. Enggard, som sammen med pensionsgiganten PKA står bag hotelprojektet i

Arvinger sender endelig berømt hotel på markedet

Efter ejerens død sidste år oplyste arvingerne, at de ikke selv ønskede at drive Brøndums Hotel videre. Men de sidste detaljer skulle først på plads, før hotellet kunne sælges, og nu er salgsprospektet endelig landet.

Log ind