Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Topchefen for Københavns Lufthavne, Thomas Woldbye, og omkring 300 af de øverste ledere og specialister i hans organisation modtager fremover bonus på en måde, hvor bløde og grønne mål får større vægt. Det skriver Børsen.
Det skyldes ifølge bestyrelsesformand Lars Nørby Johansen, at Københavns Lufthavn - som følge af sin rolle i dansk transport og infrastruktur og som led i sin nye strategi - bør arbejde aktivt for at gøre flyrejser mere bæredygtige og mindre klimabelastende.
"Hvis man tror på, at variabel aflønning eller bonusordninger påvirker den enkelte leders adfærd, så er dette her et logisk skridt. Vi er nødt til at vise, at der er andre måder at være en god chef på end blot at tjene penge," siger Lars Nørby Johansen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pincho Nation fortsætter væksten i Danmark
11-12-2025
-
Moderaterne vil fjerne al moms på frugt og grønt
11-12-2025
-
Stabil inflation trods fald i fødevarepriser
11-12-2025
-
Nyt hotel i Kalundborg åbner i 2028
11-12-2025
-
Italiensk madkultur får status som verdensarv
11-12-2025
-
Foodexpo sætter fokus på fremtidens bæredygtige måltider
11-12-2025
-
Populær pop-up-kro trækker tusindvis af gæster
11-12-2025