Danmark har efterhånden sat sig tungt på den internationale trone inden for gastronomien med det ene stjerneskud efter det andet.

Nu kan de 16 finalister se frem mod ét af de helt store karrierehøjdepunkter, for tiden er snart kommet til at finde de absolut bedste professionelle kokke og tjenere når Årets Kok og Årets Tjener 2024 den 17. marts bliver kåret i Messecenter Herning.

De dygtige kokke og tjenere har kæmpet hårdt for deres finalepladser, og er i fuld gang med at raffinere deres teknikker og viden for at kunne skille sig ud blandt et stærkt felt af passionerede kollegaer. Derfor synes vi, at de fortjener lidt ekstra opmærksomhed, da de i den grad er med til at repræsentere branchen og være forbilleder for næste generation af dygtige fagfolk.

I løbet af de næste uger frem til konkurrencen vil vi sætte fokus på finalisterne, så du kan lære dem lidt bedre at kende. Du kan følge med på Gastrofighters’ facebookside og på HORESTAs Instagram-konto.

Læs mere om konkurrencerne på Gastrofigthers' hjemmeside.

Finalisterne er:

Årets Kok
Bendix Sixhøj Laursen, Restaurant Mark
Bjarke Jeppesen, Restaurant Treetop
Cille Bunk Pedersen, Bistro Bohemme
Jesper Løbner, Restaurant Nögen
Mathias Christensen, Crown Plaza Hotel
Michael Nørtoft, Geranium
Patrick Godborg, Restaurant Radio
Sophia Rosa Antorini, Restaurant Domæne

Årets Tjener
Amalie Druekær Rasmussen, Støvlet Katrines Hus
Andreas Kobs Laursen, Restaurant Treetop
Dennis Blok, Molskroen
Emil Pandrup, Kong Hans Kælder
Henrik Lindegaard, Kokkedal Slot
Ketil Sauer, Sauer Wine
Kristine Slott, Restaurant Calma
Marc Thejl Hansen, Schackenborg Slotskro

Log ind