HORESTAs analyser af erhvervet
HORESTA Viden & Udvikling udarbejder løbende analyser, som sætter fokus på hotel-, restaurant- og turismeerhvervets udvikling og udfordringer.
HORESTA Viden & Udvikling udarbejder løbende analyser, som sætter fokus på hotel-, restaurant- og turismeerhvervets udvikling og udfordringer.
I HORESTA kommunikerer vi med omverden via en bred vifte af kanaler. Vi vil nemlig gerne møde vores medlemmer, hvor de er og i øjenhøjde. Her kan du få et overblik over, hvor HORESTA deler sin rådgivning og branchens gode historier.
Corona-krisen har sat sine tydelige spor og påvirker fortsat hotelbranchen i høj grad. Følg med i udviklingen og sammenlign med udviklingen de seneste år.
Corona-krisen har sat sine tydelige spor og påvirker fortsat restaurationsbranchen i høj grad. Følg med i udviklingen og sammenlign med tal fra de seneste år:
Den danske overnatningsbranche beskæftigede godt 22.000 medarbejdere og genererede før Corona en samlet årlig momspligtig omsætning på ca. 17 mia. kr.
Corona-krisen har ikke ramt campingmarkedet på samme måde som andre markeder. De mange danske overnatninger i sommeren 2020 gav campingpladser et solidt rygstød, så der var fremgang i 2020 - modsat andre overnatningstyper. Følg med i udviklingen og sammenlign med se sammenligningen med de seneste år på denne side.
HORESTA arbejder med branding af erhvervet samt mulighederne for efteruddannelse i projekterne Hospitality Carreer og JA TAK til efteruddannelse.
I arbejdet med at styrke dansk gastronomi er HORESTA bl.a. hovedarrangør af det årlige DM for professionelle kokke og tjenere, Årets Kok og Årets Tjener, samt Elevkonkurrencerne for tjenere, kokke (hvor vinderne kvalificerer til de Nordiske Mesterskaber) samt for catere og receptionister. Læs mere om Årets Kok, Årets Tjener, Årets Elev, Bocuse d'Or og DM i Skills.