Hotel Market Report


HORESTA har analyseret regnskabstal fra mere end 200 hoteller og inddelt dem i forskellige kategorier efter størrelse, beliggenhed og koncept. For hver hotelkategori kan du se en lang række nøgletal for både omsætning, omkostninger og indtjening.

Driver du hotel, giver de detaljerede nøgletal dig en pejling på, hvordan du klarer dig sammenlignet med lignende virksomheder i branchen, og hvor der eventuelt er optimeringsmuligheder i din drift.

Hotel Market Report er et uundværligt værktøj for dig, der til daglig arbejder med økonomi og ledelse i hotelbranchen eller for dig, som er i gang med at etablere ny virksomhed. Analysen anvendes desuden flittigt af revisorer, konsulenter og leverandører til branchen.

Bestil Hotel Market Report på shop.horesta.dk

Du er altid velkommen til at kontakte HORESTA Viden & Udvikling på analyse@horesta.dk eller 35 24 80 80.

Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Branchen i tal

hotel25.gif
Hoteller i tal

Corona-krisen har sat sine tydelige spor og påvirker fortsat hotelbranchen i høj grad. Følg med i udviklingen og sammenlign med udviklingen de seneste år.

Banquet1.jpg
Restauranter i tal

Corona-krisen har sat sine tydelige spor og påvirker fortsat restaurationsbranchen i høj grad. Følg med i udviklingen og sammenlign med tal fra de seneste år.

Tourism14.jpg
Turisme i tal

Den danske overnatningsbranche beskæftigede godt 22.000 medarbejdere og genererede før Corona en samlet årlig momspligtig omsætning på ca. 17 mia. kr.

camping3-1920x1280.jpg
Camping i tal

Corona-krisen har ikke ramt campingmarkedet på samme måde som andre markeder. De mange danske overnatninger i sommeren 2020 gav campingpladser et solidt rygstød, så der var fremgang i 2020 - modsat andre overnatningstyper.

HORESTA
Viden & udvikling

HORESTAs analyseafdeling gennemfører hvert år en række branche- og medlemsanalyser. Analysearbejdet er vigtigt, da det skaber grundlag for såvel rådgivningen af vores medlemmer som for HORESTAs politiske arbejde for branchen.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere.
Telefon +45 35 24 80 80