Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Alsik Hotel & Spa har ansat Mette Gassner som ny Food & Beverage Director med tiltrædelse 1. august. Hun får ansvaret for den overordnede gastronomiske retning samt ledelse af køkkenet på hotellets restaurant og ved konferencer og arrangementer.
Mette Gassner er kendt fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, som hun var medejer af og drev fra 2001 til 2025. Under hendes ledelse modtog restauranten en Michelin-stjerne i 2017 og har bevaret den siden.
Hun blev i 2011 hædret som Årets Kok som første kvinde nogensinde. Stillingen på Alsik er nyoprettet og skal løfte hotellets kulinariske niveau yderligere. Hotellets direktør, Martin Johanning, fremhæver hendes faglige styrker og ledelseserfaring som centrale for ambitionen om at fastholde Alsiks position i markedet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Subway åbner første restaurant i ny dansk storsatsning
18-09-2025
-
Venstre åben for udeservering på Rådhuspladsen
18-09-2025
-
Femernforbindelsen risikerer mindst et års forsinkelse
18-09-2025
-
HORESTA udvider direktion med juridisk direktør
18-09-2025
-
Marriott nærmer sig 250 mio. medlemmer i bonusprogram
18-09-2025
-
Schackenborg frasælger jord for at satse på turisme
18-09-2025
-
Trepartsaftale åbner for turismeudvikling i Sydfyn
18-09-2025
-
Museerne fortsætter rekordkurs – kulturturisme i vækst
18-09-2025
-
Bornholm lancerer chatagent for turister
18-09-2025