Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Parret måtte opgive driften af Stedsans efter økonomiske udfordringer, der tog fart under corona.
Et nyt koncept med lavere priser og åbent hele ugen kunne ikke redde økonomien, og med en voksende gæld var konkurs uundgåelig.
Stedsans var kendt for sin unikke placering i skoven, bæredygtige principper og mad over åben ild, men mødte modstand fra myndigheder og banker.
Mette Helbæk udelukker et comeback i branchen og fortæller, at familien nu forsøger at finde en ny levevej i Guatemala, hvor de midlertidigt bor ved en vulkan og overvejer at drive et lille hotel.
Læs hele historien på Berlingske (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotellerne redder turismesommeren med lille fremgang
12-10-2025
-
Ny luksusrestaurant åbner få meter fra kendt gourmetsted
12-10-2025
-
Airbnb vil have registreringspligt for korttidsudlejning
12-10-2025
-
Hotel Fjordgaarden får ny ejer efter næsten 20 år
12-10-2025
-
Dining Week fejrer 15 år med udsolgte restauranter
12-10-2025
-
McDonald’s-profil i Randers går på pension efter 33 år
12-10-2025
-
Regeringen vil forenkle regler for alkoholbevillinger
12-10-2025
-
Esbjerg Park lukker efter økonomiske udfordringer
12-10-2025
-
Feriebyplaner ved Ringkøbing Fjord sat i bero
12-10-2025