Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkæden Madklubben introducerede konceptet med det gule kort sidste år, men nu hopper Chow Co., der ejer de københavnske restauranter Mæxico, Levantin og Palazzo Diner, med på vognen. Det skriver DR.
Systemet er inspireret af fodboldverdenens advarsler og skal bruges til at håndtere grænseoverskridende adfærd over for personalet.
Ifølge restaurationskæden oplever mange medarbejdere, at gæster overskrider grænser, især når alkohol er involveret. Med det nye system får ansatte mulighed for at give en formel advarsel, som kan føre til bortvisning ved gentagelse. Systemet skal også være med til at styrke personalets tryghed og vise, at ledelsen bakker op.
Arbejdstilsynet bekræfter, at flere restauratører i stigende grad arbejder med at skabe klare retningslinjer og konsekvenser ved grænseoverskridelser. Flere fagpersoner bakker op om initiativet og kalder det et skridt i den rigtige retning i arbejdet med at forbedre arbejdsmiljøet i branchen.
Læs hele historien på dr.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Justering af emballageordning er et vigtigt skridt i den rigtige retning
11-09-2025
-
EuroSkills 2025: Finaledagen venter branchens talenter
11-09-2025
-
HORESTAs nye overenskomster kan nu fås online og i trykt version
11-09-2025
-
Overnatningstal: Hotellerne oplevede pæn fremgang i juli
11-09-2025
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år
11-09-2025
-
Aabenraa undersøger muligheder for at udvide hotelkapacitet
11-09-2025
-
Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste
11-09-2025
-
Royal Run vækker glæde blandt hoteller
11-09-2025
-
HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli
11-09-2025
-
Udland: Fald i udenlandske turisters forbrug i USA
11-09-2025