Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Michel Bernard, der er ny køkkenchef på Hotel Fuglsøcentret har haft en lang og spændende karriere i branchen.

Michel Bernard har været selvstændig i flere år på Vester Skerninge Kro og desuden arbejdet hos Under Lindetræet, Gastroteket, Byens Køkken, Restaurant Kvægtorvet og Steensgaard Herregaardspension.

Seneste ansættelser har været i Odense Kommune, som kok og kulinarisk iværksætter samt Cheval Blanc som køkkenchef.

Peter Brinks, adm. dir. udtaler: ”Vi er enormt glade for at få tilført en så stor kapacitet som Michel Bernard, der kan sætte en ny spændende og kreativ retning for vores køkken”

Privat er Michel bosiddende i Ebeltoft med sin kone.

 

Koncerthotel havde underskud

”Inden for et til to år har vi positiv drift,” siger direktør med forbehold for at kriser og inflation kan være en hæmsko.

10 år i stolen som hoteldirektør: Fra »pinligt« til Wilde-optur

Peter Brinks har været 35 år i hotelbranchen, og som han selv noterer, så har han siddet fem år som leder de fleste steder, han har været, inden han er blevet lige akkurat så tilpas metaltræt af den daglige trummerum, til at der har skullet nye boller på suppen, og ét topjob har skullet udskiftes med et andet, skriver Lokalavisen Syddjurs.

Hotel Fuglsøcentret er klar efter nedlukning

De sidste coronarestriktioner bortfaldt 1. februar, og det betyder blandt andet også, at landets kulturliv igen kan invitere danskerne til koncerter. Således også på Hotel Fuglsøcentret, hvilket glæder administrerende direktør Peter Brinks, skriver Syddjurs.Lokalavis.

Log ind