Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Peter Brinks har været 35 år i hotelbranchen, og som han selv noterer, så har han siddet fem år som leder de fleste steder, han har været, inden han er blevet lige akkurat så tilpas metaltræt af den daglige trummerum, til at der har skullet nye boller på suppen, og ét topjob har skullet udskiftes med et andet, skriver Lokalavisen Syddjurs.

Med det in mente er det derfor også ekstra bemærkelsesværdigt, at Fuglsøcentrets administrerende direktør i marts kun fejre 10-års jubilæum. Ikke at det som sådan blev markeret. Det blev »taget stille og roligt,« som direktøren selv formulerer det. Men når det så alligevel er lykkedes Fuglsøcentret at holde fast i Peter Brinks i den dobbelte længde af, hvad han normalt plejer at være et sted, så handler det ifølge hovedpersonen selv om stedets potentiale og udviklingsmuligheder.

”Jeg føler, jeg er et sted, hvor jeg ikke kan stoppe med at udvikle det, og jeg har også en ejer, som er meget fremsynet og også gerne vil udvikle stedet. Og så er jeg bare vanvittig glad for at bo herude,” siger Peter Brinks, der har adresse på stedet.

Læs hele historien her.

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind