Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Rækken af store underskud har langt fra skræmt ejerne i måltidsaktøren Homemate, skriver FødevareWatch.dk. Således sætter hovedaktionæren Friheden Invest sig ifølge en CVR-meddelelse nu på hele ejerskabet af selskabet, efter tidligere at have besiddet 90 pct. og nu har overtaget de sidste andele fra Søgaard & Jansen.

Bag Friheden Invest med en egenkapital på 2,5 mia. kr. står Niels Erik Martinsen, der er grundlægger af modekoncernen IC Group.

”I bund og grund har vi været gennem en lang rejse siden Homemate og Maaltidet slog pjalterne sammen – og vi følger vores strategi. Vi er gået fra ret stort minus i nogle år til et minus i seneste regnskab, som vi kan se os ud af. Vi er tæt på vores mål, som er breakeven,” fortæller direktør Niels Andreæ.

Læs hele historien her.

Paradis og Homemate går sammen efter forløb med rekonstruktion

Paradis Is har haft nogle hårde år, som de nu kan lægge bag sig. Det skriver medejer af Paradis Danmark Jan Steenhard i en pressemeddelelse, hvor det annonceres, at de i en rekonstruktion har fundet sammen i et nyt samarbejde med måltidsselskabet Homemate, fortæller FødevareWatch.dk.

Log ind