Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter en prøveperiode i to butikker udvider måltidsvirksomheden Homemate nu sit samarbejde med Føtex Food. Fra mandag kan københavnerne finde selskabets færdigretter i yderligere ti butikker i Storkøbenhavn, skriver FødevareWatch.

"Det er gået virkelig godt, så nu udvider vi konceptet. Der er kæmpe efterspørgsel efter et lækkert kvalitetsmåltid, som samtidig er nemt og hurtigt at lave. Det er der, vi ligger rigtigt godt," siger Christoffer Martinsen Kønigsfeldt, bestyrelsesformand i Homemate.

Samtidig er virksomheden begyndt at hente synergieffekter fra konsolideringen med cateringselskabet Maaltidet, som Homemate opkøbte i december 2018.

For en måned siden begyndte Homemate at tilbyde levering af middagsretter direkte til arbejdspladsen hos de 4500 mennesker, der alligevel dagligt får frokostlevering fra Maaltidet.

HORESTA: Takeaway boomer i Danmark

Mange danskere benyttede sig af takeaway i coronaårene, og tendensen til at nyde professionelt tilberedt mad i hjemlige omgivelser har bidt sig fast. Siden 2019 er antallet af takeaway-bestillinger vokset med 78,6 procent.

Log ind