Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når det igen bliver muligt at gå på restaurant, spille fodbold i klubben og gå til koncert, vil regeringen kunne indføre omfattende indsamling af oplysninger om borgernes færden som led i smitteopsporingen, skriver Jyllands-Posten.

HORESTA er positiv over for, at restauranter kan blive bedt om at indsamle oplysninger på gæsterne under en epidemi.

”Hvis det er nødvendigt og kan bidrage til smitteopsporing, vil vi selvfølgelig gerne medvirke til det, men det skal være helt klart, hvordan man skal registrere, hvad man skal registrere, og hvem man skal registrere. Det kan dog bekymre, om det kan afholde danskerne fra at gå ud. Det er klart, at det kan blive så stramt at gå ud at spise, så danskernes adfærd ikke flytter med, så bliver man hjemme i stedet for,” siger politisk direktør Kirsten Munch.

Læs hele historien her.

Danske restauranter går skaldyrs-bonanza

Den 17. maj slår en række af landets restauranter for første gang dørene op til Seafood. Over 50 aktører fra restaurationsbranchen landet over inviterer til en hyldest af det danske hav og dets imponerende udvalg af frisk fisk og skaldyr

Log ind