Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Træder man ind hos Radisson Collection Royal Hotel på Hammerichsgade i København, bliver man mødt af et anderledes syn. Lobbyen, som er prydet i bedste Arne Jacobsen-stil, har gennemgået små ændringer. Der er skilte vedrørende covid-19 og afstandsmærkater. Ændringerne er subtile, men stadig bemærkelsesværdige. Selvom de tager virussen seriøst, er lobbyen ikke blevet forvandlet til en isolationsstue, skriver Børsen.

“Kan vi garantere, at du ikke får corona? Nej. Vi er ikke et hospital, og vi går ikke rundt i beskyttelsesdragter. Men vi gør selvfølgelig, hvad vi kan, for at vores gæster er sikre,” fortæller hoteldirektøren Jens Brandin.

De nye coronatiltag er lavet i samarbejde med SGS. En privat virksomhed, der foretager inspektioner i hele verden. Inspektionen på hotellet foregik over otte timer, og ifølge Jens Brandin var der tale om en hård bedømmelse. Kravene var strenge, og forventningerne til rengøringsprodukterne var tårnhøje.

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind