Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sundhedsministeren opfordrer restauranter og caféer til at indsamle kontaktoplysninger på deres gæster. Men trods stigende smittetal har myndighederne endnu ikke brugt oplysningerne til at opspore smittede. Og Styrelsen for Patientsikkerhed kan ikke give et klart svar på, hvornår det vil ske. Det fortæller DR Detektor.

Det er nu en måned siden, at sundhedsminister Magnus Heunicke (S) første gang opfordrede restauranter og caféer til at indsamle oplysninger om gæsterne.

HORESTA efterspørger stadig "klare svar" på, hvordan registreringen af restaurantgæster konkret skal foregå, og hvad oplysningerne skal bruges til.

”Ministeren satte en vejledning i høring hos os, men den giver ikke fyldestgørende svar på, hvordan restauranter konkret og i praksis skal indsamle, opbevare og overdrage gæsters oplysninger, eller hvad de oplysninger helt præcist skal bruges til,” siger fødevarechef i HORESTA, Tine Skriver.

Læs hele historien her.

Danske restauranter går skaldyrs-bonanza

Den 17. maj slår en række af landets restauranter for første gang dørene op til Seafood. Over 50 aktører fra restaurationsbranchen landet over inviterer til en hyldest af det danske hav og dets imponerende udvalg af frisk fisk og skaldyr

Log ind