Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lars Hviid blev efter 15 år som selvstændig managementkonsulent i slutningen af juli ansat som topchef i Burger Shack. Forinden havde virksomheden med Lars Hviids ord været ude i et stormvejr, efter at Fødevarestyrelsen havde tildelt langt hovedparten af fastfoodkædens restauranter sanktioner, som krævede, at der blev ændret på flere forhold.
Tre uger senere konstaterer han over for Jyllands-Posten, at Fødevarestyrelsens kritik, som Ekstra Bladet først skrev om, ”tydeligt kan aflæses på selskabets omsætning”. Han forventer en omsætningsstigning, når Fødevarestyrelsen på et tidspunkt gennemfører kontrol af restauranterne:
”Når vi igen får positive smileyer, håber jeg, vi kan vinde kundernes tillid tilbage.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Millionoverskud til Noma inden lukning på Refshaleøen
18-07-2025
-
HORESTA: Turistskat er en trussel mod lokal turisme
18-07-2025
-
Dragør og Skagen siger nej til UNESCO Verdensarv af frygt for overturisme
18-07-2025
-
HORESTA: Forslag om højere Airbnb-fradrag vil skade hotelbranchen
18-07-2025
-
Kampagner giver mærkbar effekt: Nordmænd vender blikket mod Nordvestkysten
18-07-2025