Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lars Hviid blev efter 15 år som selvstændig managementkonsulent i slutningen af juli ansat som topchef i Burger Shack. Forinden havde virksomheden med Lars Hviids ord været ude i et stormvejr, efter at Fødevarestyrelsen havde tildelt langt hovedparten af fastfoodkædens restauranter sanktioner, som krævede, at der blev ændret på flere forhold.
Tre uger senere konstaterer han over for Jyllands-Posten, at Fødevarestyrelsens kritik, som Ekstra Bladet først skrev om, ”tydeligt kan aflæses på selskabets omsætning”. Han forventer en omsætningsstigning, når Fødevarestyrelsen på et tidspunkt gennemfører kontrol af restauranterne:
”Når vi igen får positive smileyer, håber jeg, vi kan vinde kundernes tillid tilbage.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025