Årets Kok og Årets Tjener er Danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere. Derfor venter der ét af de helt store karrierehøjdepunkter for de 16 håbefulde finalister, der drømmer om at løfte de eftertragtede statuetter den 17. marts 2024 i MCH Messecenter Herning som en del af FoodExpo 2024.

Der skal findes Danmarks næste store gastronomiske stjerneskud, som kan levere en madoplevelse, der får tid og sted til at stå stille. Samtidig kigger vi efter en professionel tjener med et helt unikt servicegen, som kan løfte gæsteoplevelsen til nye højder.

Frem mod konkurrencen vil vi sætte fokus på finalisterne, så du kan lære dem lidt bedre at kende. Du kan følge med på Gastrofighters’ facebookside og på HORESTAs Instagram-konto. Finalen bliver også livestreamet, så du kan følge med hjemmefra, hvis du er forhindret i at deltage.

Finalisterne er:
Årets Kok
Bendix Sixhøj Laursen, Restaurant Mark
Bjarke Jeppesen, Restaurant Treetop
Cille Bunk Pedersen, Bistro Bohemme
Jesper Løbner, Restaurant Nögen
Mathias Christensen, Crown Plaza Hotel
Michael Nørtoft, Geranium
Patrick Godborg, Restaurant Radio
Sophia Rosa Antorini, Restaurant Domæne

Årets Tjener
Amalie Druekær Rasmussen, Støvlet Katrines Hus
Andreas Kobs Laursen, Restaurant Treetop
Dennis Blok, Molskroen
Emil Pandrup, Kong Hans Kælder
Henrik Lindegaard, Kokkedal Slot
Ketil Sauer, Sauer Wine
Kristine Slott, Restaurant Calma
Marc Thejl Hansen, Schackenborg Slotskro

Tilmeldingen til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er åben!

Nu løftes sløret! Konkurrencematerialet til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er offentliggjort, og tilmeldingen er åben. Hvem løber med titlerne som Danmarks dygtigste kok og tjener? Det afgøres, når semifinalerne brager løs i november 2025, og det hele afgøres i den store finale i marts 2026.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Log ind