Når du bøvler med fødevareregler og kontrolbesøg, står vores eksperter klar til at hjælpe dig. De rådgiver udelukkende hotel-, restaurant- og turisterhvervet og kan derfor hurtigt give dig de svar, du har brug for.
Sideløbende arbejder vi for at sikre branchen bedst muligt rent politisk, når lovgivningen bliver ændret og stiller nye krav til virksomhederne.
Vi indgår i netværk med de andre aktører på fødevare- og gastronomiområdet. Det gør, at du får inspiration, sparring og hjælp til at kunne imødegå fremtidige krav samt udvikle din forretning i forhold til blandt andet sundere udbud, bæredygtighed, økologi og lokale fødevarer.
Som medlem af HORESTA får din virksomhed adgang til rådgivning om bl.a. fødevaresikkerhed, fødevarelovgivning, smiley-rapporter, sanktioner fra Fødevarestyrelsen og kontrolkampagner.
Her kan du høre vores fødevarechef, Tine Skriver, fortælle om fødevarerådgivningen i HORESTA.
Er du ikke medlem af HORESTA endnu, kan du læse mere om de mange fordele og melde dig ind her.
Læs mere om medlemsfordelene her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Branche frygter prisen for pant på takeaway-emballage, men café er vild med idéen
02-05-2024
-
Milling henter kendt ansigt til sin bestyrelse
02-05-2024
-
Dansk fastfoodkæde bakker op om tre borgmestre: Vi skal have genanvendelig emballage i hele branchen
02-05-2024
-
Populære restaurantkæde satser stort: Åbner helt nyt spisested i hjertet af byen - med ét særligt fokus
02-05-2024
-
Lalandia udskyder badehotel til fordel for stort projekt
02-05-2024
-
Mesterskaber kommer til Horsens: Får stor betydning for turismeomsætningen
02-05-2024
-
Op mod 200 siddepladser og 20-25 nye job: Her skal Søndervigs næste restaurant placeres
02-05-2024