Restauranter og øvrige detailvirksomheder vil blive kontrolleret i de kommende måneder, om de kølekrævende fødevarer er opbevaret ved de korrekte temperaturer, samt om temperaturerne rutinemæssigt overvåges via temperaturmåling, og at målingerne sker korrekt.
Virksomhederne vil desuden blive vejledt om Fødevarestyrelsens IT-værktøj som beregner holdbarhedsperioden, hvor fødevaren er sikker. Læs mere om IT værktøjet for sikker køleopbevaring her : https://sikrefoedevarer.foedevarestyrelsen.dk/Koeleopbevaring
Læs mere om kontrolkampagner planlagt i 2024 her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025