”Vi har kapacitet til cirka 200 mennesker og afholder alt fra bryllupper til konferencer. Vores helt store styrke er skoven, som bidrager med ro og magi til vores arrangementer,” siger Mikkel Jerger, der driver Herthadalen, og fortæller, at stedets hovedhus blev bygget i 1788, men at der løbende kommer nye lokaler til med respekt for det gamle og for naturen. Herthadalen er et af HORESTAs nyeste medlemmer.
Blandt andet tilbyder Herthadalen selskaber i alt fra et Orangeri til en Slotslade og videre hen til Skovteltet, fortæller Mikkel.
Men for Herthadalen bidrager skoven ikke kun med stemning. Restauranten gør nemlig også godt brug af netop skovens grønne skatkammer.
”Lige siden vores opstart har vi ønsket at give vores gæster en oplevelse, hvor kvalitet er i centrum. Til dagligt arbejder vi med princippet ’nærhed’, og det betyder, at vi plukker urter og blomster både fra egen urtehave og fra skoven.”
Fotos: Marie Louise Munkegaard
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024