Danmark har opnået en unik position i topgastronomien, og det skyldes i høj grad en række pragtpræstationer ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or. Senest kæmpede Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro sig til det uofficielle europamesterskab i marts.

Bag den danske kok står et stærkt team, og onsdag aften kom der ny bestyrelse i Bocuse d’Or Danmark. Blandt de nye navne er Jannick Nytoft, adm. direktør i HORESTA, der indtræder som formand.

”Med et hav af medaljer er Danmark et land, som der altid bliver holdt øje med ved Bocuse d’Or-konkurrencerne, men det kan vi ikke tage for givet. Vi er nødt til at sikre, at den danske kok har de allerbedste forudsætninger for at toppræstere, når uret sætter i gang. Det arbejde ser jeg frem til at bidrage til i bestyrelsen. Og så ser jeg frem til januar, hvor Danmark og Brian Mark Hansen forhåbentlig vil stå øverst på podiet i Lyon,” siger Jannick Nytoft om den kommende interkontinentale konkurrence i starten af 2023.

Jannick Nytoft og resten af den nye bestyrelse benytter samtidig lejligheden til at takke de afgående bestyrelsesmedlemmer og det tidligere formandskab, bestående af Ritt Bjerregaard og Rene Kristensen, for deres store arbejde for foreningen og topgastronomien.

Foruden Jannick Nytoft indtræder også Kenneth Toft Hansen, tidl. Bocuse d’Or-vinder, Torben Möger Pedersen. adm. direktør. PensionDanmark, Søren Gade, EP (V), Søren Andersen, journalist, og Kasper Fogh, formand for Madens Folkemøde.

Finn Sture Madsen, COO hos Danske Shoppingcentre, Poul Gorell, regional culinary manager Europe hos Nestlé Professional, og Mette Gammicchia, markedschef i Landbrug & Fødevarer fortsætter alle i bestyrelsen. Sidstnævnte er ny næstformand i bestyrelsen.

HORESTA fortsætter med at huse sekretariatet for Bocuse d’Or Danmark, som organisationen har gjort siden 2013.

headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

Blog: Nu åbner Tour-udstillingsvinduet endelig

Nu skal vi sikre, at dansk turisme fremstår så appellerende som overhovedet muligt, for i denne weekend vil kameraerne blive tændt, og linserne panorere henover alle de fantastiske ting, som Danmark har at byde på, skriver HORESTAs adm. direktør, Jannick Nytoft.

Ringkøbings eksklusive kurbadshotel får ny direktør med stærk lederprofil

Den 25. juli starter Ole Olsen som ny direktør for Fjordgaarden, hvor han vil drage stor nytte af sin mangeårige og bredt favnende erfaring. Senest har Ole Olsen været ansat som direktør for Lübker Golf og Spa Resort på Djursland. Han har tidligere haft ledelses- og driftsansvar for Ebeltoft Strand, hoteller i Scandic koncernen og Strawberry Hotels.

Log ind