Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Cille Bunk Pedersen, kok på Bistro Boheme og medlem af kokkelandsholdet, har haft en usædvanlig vej til succes.
Efter småjobs og en start på McDonald's fandt hun som 24-årig sin passion i kokkefaget.
Med læreplads på Ruths Hotel i 2017 tog karrieren fart, og hun er nu finalist i prestigefyldte konkurrencer.
Ved Rising Star 2025 måtte hun tage til takke med andenpladsen, men satser nu alt på Årets Kok 2025 i marts, hvor hun håber at gå hele vejen efter sidste års sølv.
Vestjyske rødder og en stærk vilje driver Cille Bunk Pedersen mod toppen.
Læs hele historien på TV 2
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Dagmar udvider med nye værelser i Ribe
28-10-2025
-
Nimb Hotel anerkendes med flere priser
28-10-2025
-
Nyt lejlighedshotel skyder op nær Amager Strand
28-10-2025
-
Minister: Regler for korttidsudlejning skal håndhæves bedre
28-10-2025
-
Mikkeller-restaurant i lufthavnen fik sur smiley og bøde
28-10-2025
-
Historisk hotel ved Vesterhavet opnår Greenkey-certificering
28-10-2025
-
Stor interesse for ny afdeling af Statens Museum for Kunst i Thy
28-10-2025
-
Starbucks-ansatte truer med strejke
28-10-2025