Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere danskere vælger de hjemmelavede nytårsretter hos restauranter og supermarkeder frem for at stå og lave mad selv, meddeler DR TV-Avisen.
Coop har på fire år har ottedoblet salget. Samtidig melder flere cateringfirmaer om et stigende antal solgte julemiddage. Og udviklingen er ifølge Horestas politiske direktør, Kirsten Munch, god for branchen.
”Vi har set både vækst og jobskabelse, der har bidt sig fast. Vi tror på, at markedet fortsat vil blomstre. Det er også derfor, at vi byder konkurrencen fra supermarkederne velkommen.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels kåret som Danmarks bedste hotelkæde
04-10-2024
-
Ny hotelchef vender tilbage til Silkeborg
04-10-2024
-
Varmer op til årsdag med AI i fokus
04-10-2024
-
Spansk restaurant har været åben uafbrudt i 500 år
04-10-2024
-
Hotel Aabenraa sænker prisen for at tiltrække flere købere
04-10-2024
-
Ny hoteldirektør med stærke værdier og international baggrund
04-10-2024