Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter semifinalerne på Kold College i Odense er det nu offentliggjort, hvilke seks kokke der skal dyste i finalen om titlen som Årets Kok 2026. Blandt finalisterne er Michael Nørtoft fra Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia, Lucas Nielsen fra Restaurant Treetop i Vejle og Magnus Carlsen fra Alchemist i København.

Opgaven i semifinalen bestod i at tilberede en hovedret til syv kuverter med kulmule, blåmuslinger og rejer som bærende ingredienser. Derudover skulle deltagerne kreere en buffet baseret på et udvalg af friske og koloniale råvarer.

Finalen finder sted i marts næste år og afholdes sideløbende med konkurrencen om titlen som Årets Tjener.

Pia Svane, chef for kompetencer, bæredygtighed og certificering i HORESTA, fremhæver det høje faglige niveau og udtaler, at finalefeltet vidner om stor dedikation og stolthed i faget.

Læs hele historien på Børsen

Log ind