Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I disse dage er Tivoli vært for Food Festival, hvor mad og drikke er i centrum. Festivalen finder sted fra 17. til 25. maj.
Festivalen åbnede med en nordjysk fiskeauktion og byder blandt andet på DM i blindsmagning og DM i alkoholfri øl. Gæster kan desuden opleve en særlig bouillabaisse-middag i Nimb Brasserie tilberedt af kokke fra Marseille.
På Plænen præsenteres lokale råvarer fra hele Danmark, og hver destination ledsages af langbordsmiddage med kokke som Dak Wichangoen og Francis Cardenau. I HTH Livekøkkenet optræder navne som Thomas Castberg, Etienne Lemaitre og Håkon Solbakk.
Der er også fokus på børnefamilier med legekøkken, madskattejagt og aktiviteter for de mindste – herunder barselshygge med økologisk babymad fra Michelin-kokke. Tivoli Food Festival tiltrak over 40.000 gæster sidste år og er i år udvidet med flere oplevelser og smagsindtryk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Sunset Boulevard åbner første restaurant i Tyskland
01-06-2025
-
Comwell-hotel tredobler overskud efter stærkt år
01-06-2025
-
Burger King kæmper fortsat med dansk underskud
01-06-2025
-
Dansk dronefilm fra Faxe i finalen ved filmfestival i New York
01-06-2025
-
Danmark får sit første Icehotel-koncept i København
01-06-2025
-
Hindsgavl Slot lander beskedent resultat i nyt regnskab
01-06-2025
-
Ny podcast ”Badehoteller” starter på Hotel Strandlyst i Tornby
01-06-2025