Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sidste år kunne man købe snacks, morgenmad og deltage i langbordsmiddage på Eco Beach Camp, men i år tager Restaurant Kadeau, som er indehaver af glampingpladsen, det næste skridt og åbner en ægte restaurant på Balka Strand. Det skriver Bornholmsk Tidende.
Restaurant Dunes åbner den 19. juni sammen med teltpladsen, og det skal være et uformelt, smagfuldt og afslappet spisested midt i klitterne.
Køkkenchefen er allerede fundet, og det bliver Bastian Ganjavi, som har en baggrund i Silberbauers Bistro i København.
Restauranten er som udgangspunkt under åben himmel, men på dage hvor det bornholmske vejr viser sig fra sin mere ustadige side, byder Restaurant Dunes også på overdækkede spiseområder.
Læs hele historien på tidende.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025