Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra 1. marts tiltræder Bendix Sixhøj Laursen som køkkenchef på Kurhotel Skodsborgs Brasserie Carl.
Han har arbejdet på Søllerød Kro, Restaurant Mark og Restaurant Radio samt i Schweiz og New Zealand.
Blandt hans anerkendelser er titlen som Årets Kok og Kartoffelprisen. Med sin nye rolle følger en ambition om at løfte Brasserie Carl med et nyt menukort, der hylder klassiske retter.
Ifølge administrerende direktør Susanne Åberg passer hans tilgang perfekt til hotellets filosofi om gastronomi, velvære og kvalitet.
Læs hele historien på Turisme24
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025