Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den familieejede grillbuffetkæde Flammen havde et stærkt 2024 med rekordhøjt gæstetal og omsætning. Ifølge det seneste regnskab voksede resultatet efter skat fra 13,3 mio. kr. i 2023 til 24,1 mio. kr. sidste år.

Bruttofortjenesten steg samtidig med 21,3 pct. Flammen kunne for første gang notere sig over en million aftengæster, hvilket adm. direktør Piet Klein kalder en milepæl.

Ud over nyåbningen i Holstebro sidste år planlægger kæden at åbne restauranter i Silkeborg, Hillerød og formentlig Køge i år.

Desuden vil Flammen i 2025 åbne sin første svenske restaurant, hvor en svensk landechef allerede er ansat. Med 17 restauranter i Danmark satser Flammen på yderligere tre til fire nye åbninger næste år.

Læs hele historien på TV 2 Nyheder

Læs også historien på FødevareWatch

Joe & The Juice er tilbage i plus

Juicekæden har vendt underskud til overskud og oplever rekordomsætning. Ny kapital og ambitiøs vækststrategi skal sikre ekspansion på kernemarkeder og nye regioner.

Debatten om drikkepenge ruller videre

Hvordan drikkepenge gives og opfattes er under forandring i takt med nye betalingsvaner og teknologiske løsninger. HORESTA deltog tidligere på ugen i DR Aftenshowet for at fremhæve behovet for fleksibilitet og respekt for gæstens oplevelse.

Log ind