Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Andreas Kobs Laursen vandt forleden konkurrencen om at blive Årets Tjener i Danmark 2024 ved Foodexpo 2024 i Messecenter Herning. Og tirsdag satte han trumf på, da han samme sted blev kåret til Nordens bedste tjener. Det skriver Berlingske.
Ifølge Andreas Kobs Laursen handler det at være en god tjener mest om nogle menneskelige egenskaber: »Jeg synes, man skal være ydmyg, nærværende og i øjenhøjde - men med en høj grad af professionalisme,« siger han.
”Man skal læse sine gæster og regne ud, hvilken aften de gerne vil have. Vil de være i fred, lader man dem være i fred, og er de typerne, der vil have al den information og viden om maden og vinen, jeg har, så får de det, uddyber han
Læs hele historien på Berlingske.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025