Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fra 2008 til 2013 var regnskaberne fra Kolding Hotel Apartments lidt af en rutschebanetur.

Siden 2014 har piben fået en anden lyd, og med et overskud på godt 2,9 mio. kr. før skat blev 2023 det 10. år i træk med overskud Ifølge Jeanette Therkildsen er der primært to grunde til, at det er lykkedes at vende udviklingen – og fastholde den.

”Det vigtigste er, at vi har været rigtig gode til at udnytte vores iboende styrker. Det gælder især hotellets centrale og samtidig naturskønne beliggenhed på bredden af Slotssøen og for foden af Koldinghus og vores hotellejligheder, som giver gæsterne mere plads og flere muligheder end på et almindeligt hotel. Det andet er, at vi med udgangspunkt i de styrker har skabt en klar og tydelig identitet og dermed en ramme, som vi både kan udvikle og markedsføre os indenfor. Vi er meget bevidste om, hvad vi tilbyder forskellige typer gæster, og vi gør meget ud af at spørge dem og følge med i, hvad de efterspørger,” fortæller Jeanette Therkildsen.

Lalandia lander rekord-overskud

Endnu et solidt overskud er præsenteret i Lalandia Rødby. De svømmer i klor i badelandet, samtidig med der også bliver svømmet i grønne tal på bundlinjen hos Lalandia Rødby.

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Log ind