Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Salget af takeaway er fra 2019 til 2022 er nærmest fordoblet, viser en stikprøveundersøgelse, Kantar Gallup har foretaget på vegne af brancheorganisationen HORESTA. Det skriver B.T.
Og det glæder den administrerende direktør i HORESTA, Pia E. Voss.
”Jeg synes jo, det er positivt, at takeaway-salget er steget så markant, fordi vi samtidig kan se, at det ikke i nævneværdigt omfang har erstattet antallet af dem, som går ud og spiser på restauranter,” siger hun og fortsætter:
Helt konkret er takeawaysalget steget fra knap 43 millioner antal besøg i 2019 til over 76 millioner antal besøg i 2022 - en stigning på knap 76 procent.
Den kraftige vækst begyndte allerede tilbage i 2019.
Læs hele historien på bt.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024