Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Turister, borgere og alle andre skal kunne have en god og tryg oplevelse i Københavns natteliv.

Det er baggrunden for, at Københavns Kommune i 2023 været i tæt dialog med blandt andet brancheorganisationen HORESTA, en række restauratører og repræsentanter for minoritetsorganisationer for at udforme et charter, der skal være med til at sikre et natteliv uden diskrimination. Det skriver Turistmonitor.dk.

“Selvfølgelig skal der være plads til alle i nattelivet. Vi håber derfor også, at der vil være bred opbakning til charteret. Københavns Kommune skal have ros for at inddrage os og mange andre fra branchen i udformningen af charteret. Vi tror på, at et stærkt samarbejde mellem kommune, organisationer og restauratører giver den største effekt,” siger Maria Olafsson, der er politisk chef i HORESTA.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Hotel er stadig til salg

Hotelejer Hanne Nielsen har nu i et år haft 885 kvadratmeter hotel til salg. Forretningen er sund, men alligevel kniber det med interessen for at købe

Midlertidig lempelse af kontantreglen

Lovforslaget, der skal gøre det frivilligt for betalingsmodtagere at modtage 1.000-kronesedler som betaling, hvis kontantbetalingen overstiger købesummen med mere end 500 kr., træder snart i kraft.

Log ind