Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Står man med lysten til at drive campingplads, er der lige nu to åbninger i Tønder Kommune. Således er campingpladserne Møgeltønder Camping med over 200 pladser og Rømø Familie Camping med mere end 300 pladser til salg, og det har pladserne været et stykke tid. Det skriver Turisme24.dk.

På Rømø valgte pladsens ejer, Allan Svendsen, at sætte sin plads til salg i 2021, men valgte i en overgang at droppe salget officielt. Nu forsøger han dog igen, men ser ikke for sig, at en køber kommer lige nu og her. Han oplyser i øvrigt, at der har været interesse fra udlandet, men understreger også, at det ikke er en hastesag for ham at få campingpladsen solgt.

I Møgeltønder kommer Poul Rasmussen med samme melding. Han fortæller, at han tror, at det for tiden er svært for mulige købere at skaffe finansiering til et køb. Det har dog været to til tre mulige købere for at se på pladsen.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger

Selvom Thisted Kommune ikke ønsker at konkurrere med de privatejede campingpladser, er der et ønske om at få etableret en række autocamperpladser for at slippe for ulovlige overnatninger.

Flere campister – men færre campingvogne

I en årrække er antallet af campingvogne på de danske pladser faldet, mens antallet af campister har udviklet sig modsat. “Nutidens campist foretrækker en større grad af fleksibilitet,” lyder det.

Log ind