Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Moment i Feldballe på Djursland er en gourmetrestaurant med en grøn Michelin-stjerne, og så er den verdenskendt for at nå det høje gastronomiske niveau ved udelukkende at servere vegetarisk mad.
Men i slutningen af februar ændrer dette sig. Ejerne af restauranten, Rikke og Morten Storm Overgaard, har besluttet, at gæsterne fremover også vil kunne møde kød på menuen, eller animalsk protein. Det skriver Aarhusonsdag.dk.
Ejerne understreger dog at der vil være lige så meget plads til gæster, der har taget et valg om at være veganere eller vegetarer som altid. Fremover skal man, når man reserverer, tage et aktivt valg om man vil spise som omnivor, vegetar eller veganer.
I sommersæsonen vil brugen af animalske produkter vil være minimal. Vintersæsonen baserer sig på alt, hvad der er fermenteret, tørret, og på forskellige måder hengemt fra andre sæsoner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kurhotel Skodsborg leverer fremgang og overskud
21-05-2024
-
Nyt stort hotel på vej i Odense
21-05-2024
-
Verdenspremiere på ny AI-turistservice ved Vesterhavet
21-05-2024
-
Arvinger sender endelig berømt hotel på markedet
21-05-2024
-
Får plads ved bordet: Campingpladsejer skal være med til at udvikle jysk destination
21-05-2024
-
MCH fylder 70: Oplevelser for 45 millioner gæster siden 1954
21-05-2024
-
Søskendepar køber kitsch byhotel
21-05-2024