Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der summer af byggeaktivitet og forberedelser til 2024-sæsonen på Horsens City Camping i øjeblikket.

I løbet af foråret 2024 indvies en ny servicebygning, hvor børnefamilier kan glæde sig til et flot opholdsrum med plads til bl.a. kreaværksted, legerum og bordfodbold. Børnerummet opføres i vikingetema, som går i igen på minigolfbanen, der benyttes flittigt af både lokale og campinggæster i sommerhalvåret. I servicebygningen opføres også nye handicapvenlige toiletter samt otte familietoiletter. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Horsens City Camping.

Øverst på campingpladsens matrikel opføres der også to nye huse med to hytter i hver, som kan lejes enkeltvis eller samlet. Hytterne kommer til at ligge lige i skovkanten med egen terrasse og indrettes med sofagruppe, køkken, bad og toilet. De har gulvvarme og opvarmes med fjernvarme fra campingpladsens energivenlige træpillefyr.

De gæster, der lægger vejen forbi Horsens med eget overnatningsudstyr i 2024, kan også se frem til flere græsstykker at vælge imellem. Horsens City Camping er i gang med at tage et ekstra areal i brug og etablere 20 nye pladser til medbragte campingvogne og telte.

Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger

Selvom Thisted Kommune ikke ønsker at konkurrere med de privatejede campingpladser, er der et ønske om at få etableret en række autocamperpladser for at slippe for ulovlige overnatninger.

Flere campister – men færre campingvogne

I en årrække er antallet af campingvogne på de danske pladser faldet, mens antallet af campister har udviklet sig modsat. “Nutidens campist foretrækker en større grad af fleksibilitet,” lyder det.

Log ind