Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er godt gang i Restaurant Alfa & Lounge i Vejen, hvor den 29-årige Kasper Due har fungeret som ny køkkenchef siden den 2. april. Det skriver Jv.dk.
Han er uddannet fra Hotel Koldingfjord, hvor den nye souschef Aron Durhuus også har arbejdet. For første gang har Alfa også fået en kokkeelev. Den 18-årige Amalie Lund-Jensen fra Fredericia tryller også i køkkenet.
”Der er mangel på og kamp om kokkene. Derfor er vi også stolte over at være med til at tage ansvar og fremtidssikre med en elev”, siger den daglige leder, Jørgen Hanson.
”Det er vigtigt, at alle, også eleven, får ansvar og byder ind. Det giver også en langt bedre stemning i køkkenet end kæft, trit og retning som i den gamle skole. Amalie står eksempelvis lige nu for brunch, smørrebrød og vegetarretter. Hun er comitted,” siger Kasper Due.
Læs hele historien på jv.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Restaurant Flammen åbner i Sverige
17-09-2024
-
Aarhus-hoteller frygter stop for vigtig turismebevilling
17-09-2024
-
Færre restauranter i Danmark men iværksætterlysten stiger igen
17-09-2024
-
Ny McDonald's i Rønnede åbner og skaber 70 arbejdspladser
17-09-2024
-
Påtale opgivet mod Tivoli Friheden efter dødsulykke
17-09-2024
-
Endnu et Montra-hotel træder ind i Small Danish Hotels
17-09-2024
-
Tivoli tror på højere omsætning trods dårligt sommervejr
17-09-2024
-
Strejketrussel for 120.000 ansatte i tyske restaurantkæder
17-09-2024