Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I dag er byen Fjellerup på Djurslands nordkyst blandt andet kendt for en populær strand og et ishus, der for få år siden blev kåret som landets bedste. I fremtiden skal man dog også tænke på et nyt feriecenter, når samtalen falder på byen. Det skriver Turisme24.

Det er i hvert fald håbet hos flere erhvervsfolk, der netop har sat gang i byggeriet af Fjellerup Feriecenter, der efter planen vil bestå af i alt 18 store luksusferieboliger i et plan.

Det er meningen, at boligerne skal være på mellem 240 kvadratmeter og 400 kvadratmeter og kunne huse 16 personer eller flere, ligesom størstedelen af indkvarteringsmulighederne på Fjellerup Feriecenter også vil blive udstyret med indendørs swimmingpool og wellness-faciliteter.

Læs hele historien på turisme24.dk

 

Verdenspremiere på ny AI-turistservice ved Vesterhavet

IDA er navnet på Danmarks første AI-genererede turistguide. Destination Vesterhavet lancerer nu den virtuelle turistmedarbejder, som 24/7 og på 92 sprog kan inspirere gæsterne og svare direkte på alle deres spørgsmål om oplevelser i turistområdet.

Arvinger sender endelig berømt hotel på markedet

Efter ejerens død sidste år oplyste arvingerne, at de ikke selv ønskede at drive Brøndums Hotel videre. Men de sidste detaljer skulle først på plads, før hotellet kunne sælges, og nu er salgsprospektet endelig landet.

Log ind