Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Artiklen i New York Times, som blev udgivet tidligere i april, roser både stedet og køkkenchef Morten Vennikes kulinariske kreationer. Det skriver TV2.

Skribenten fra det amerikanske medie husker tilbage på sin tid som barn, hvor han besøgte sine bedsteforældre, der ejede Gjorslev Slot på Stevns. Nu er han tilbage – over 50 år efter sit første besøg.

Omtalen i The New York Times, som nyder følgeskab af ti millioner abonnenter, anses for at være en gylden mulighed for at tiltrække international opmærksomhed.

Rødvig Kro og Badehotel har allerede bemærket en stigning i interessen fra amerikanske besøgende på sin hjemmeside.

Læs hele historien på tv2.dk

Badehotel er kommet godt ud af krisen

Rødvig Badehotel er en del af en mindre gruppe feriesteder, der i ly af Københavns turismetab og restriktionerne på at rejse ud af landet står til at klare sig godt gennem coronakrisen, skriver Berlingske.

Log ind