Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Artiklen i New York Times, som blev udgivet tidligere i april, roser både stedet og køkkenchef Morten Vennikes kulinariske kreationer. Det skriver TV2.
Skribenten fra det amerikanske medie husker tilbage på sin tid som barn, hvor han besøgte sine bedsteforældre, der ejede Gjorslev Slot på Stevns. Nu er han tilbage – over 50 år efter sit første besøg.
Omtalen i The New York Times, som nyder følgeskab af ti millioner abonnenter, anses for at være en gylden mulighed for at tiltrække international opmærksomhed.
Rødvig Kro og Badehotel har allerede bemærket en stigning i interessen fra amerikanske besøgende på sin hjemmeside.
Læs hele historien på tv2.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
VisitDenmark arbejder på historisk stor undersøgelse af dansk turisme
16-01-2025
-
Rekord i november: Overnatninger stiger markant i Danmark
16-01-2025
-
Kystnære turismeprojekter møder kritik fra naturforening
16-01-2025
-
Kok fra Molskroen vinder Rising Star 2025
16-01-2025
-
Finalist til Årets Kok sikrer andenplads i Rising Star 2025
16-01-2025
-
Planer om nyt hotel nær SDU i Odense
16-01-2025
-
Nu får Hellerup sit første femstjernede hotel
16-01-2025
-
Stort ferieresort på Als åbner tidligere end planlagt
16-01-2025