Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kokken Umut Sakarya har set scenariet udspille sig igen og igen i forskellige konstellationer: Et selskab på to der ikke møder op til reservationen, fordi de har booket flere restauranter samme aften for at have lidt at vælge imellem. Det skriver TV2.
”Danskerne har en meget afslappet tilgang til at spise på restaurant. Da man jo bare er ude for at hygge sig, føler man, at alt bare kan lade sig gøre”, siger Umut Sakarya.
En rundspørge, som Horesta sidste år lavede for Berlingske blandt ti store restaurantkæder, viste, at de hver aften havde mindst fem til ti såkaldte no-shows – altså gæster der ikke dukker op til deres reserverede bord.
Læs hele historien på tv2.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny chef og renovering skal løfte Odder Parkhotel
27-06-2025
-
Stena Line og Strawberry færdige med stor hotelrenovering i Frederikshavn
27-06-2025
-
Core Hospitality ansætter ny CFO for at styrke nordisk vækst
27-06-2025
-
Brune turistskilte lokker tusindvis af gæster til museer og oplevelser
27-06-2025
-
København forbyder turistbusser at standse ved Gefionspringvandet
27-06-2025
-
London klar til selvkørende taxier fra 2026
27-06-2025