Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sidste weekend i efterårsferien 2023 bliver en weekend, som turistaktører på Sydsjælland og Møn sent vil glemme. På trods af et stort arbejde, hvor beredskabet, frivillige og borgere gik i gang med at sikre kyster, havne og forretninger på forhånd, endte flere områder alligevel med at stå under vand under, hvad der betegnes som århundredets storm. Det skriver Turisme24.dk.

Et af de steder, der blev ramt af stormfloden, var campingpladsen Feddet Strand Resort. På grund af efterårsferien var der fuldt booket, og her var der gang i aktiviteterne på pladsen blandt andet med mini-disko for de mindste.

Men omkring klokken 22 fredag den 20. oktober bryder et cirka 15 meter langt stykke af det nærtliggende dige sammen.

Alle sæsongæster på pladsen havde vand i forteltene, enkelte havde vand i campingvognen og særlig resortets fjordhytter blev hårdt ramt og stod under vand alle sammen.

Men personale og gæster hjalp hinanden med at få overblik over pladsen, og heldigvis for campingpladsen var det kun halvdelen af campingområdet, der kom under vand, og derfor kan Feddet Strand Resort stadig tage imod turister, oplyser Visit Sydsjælland & Møn.

Læs hele historien på turisme24.dk

Log ind