Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Børn og voksne, som rynker på næsen af kikærterne i gryderetten. Mangel på inspiration til flere bælgfrugter i maden. Begrænset kendskab til, hvordan man får linser og bønner til at smage godt. Det er nogle af de udfordringer, som madprofessionelle i offentlige og private køkkener oplever, når de giver sig i kast med at lave mad efter De officielle Kostråd. Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.
Derfor har Fødevarestyrelsen sammen med Rådet for sund mad og 14 organisationer, herunder HORESTA, lanceret en pakke med værktøjer, som personalet i offentlige og private køkkener har efterspurgt.
Værktøjskassen består af flere end 40 nye opskrifter til storkøkkener, som er i overensstemmelse med kostrådene, tilbud om efteruddannelse til madprofessionelle samt materialer, der skal hjælpe personalet med at gøre op med myter om den planterige mad.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelejere forudser et mere frit marked efter afgørelse om Booking.com
16-05-2024
-
Stor hotelkæde går i offensiven: Igangsætter kapitaludvidelse
16-05-2024
-
Strategien om ”ro til det fortravlede liv” bar frugt
16-05-2024
-
Paustian-ejer sælger luksushotel i København for trecifret millionbeløb
16-05-2024
-
Hotel er stadig til salg
16-05-2024
-
Madmod og mavesmerter
16-05-2024
-
Danske restauranter går skaldyrs-bonanza
16-05-2024