Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

”De vinker til os ind gennem ruderne og giver os en thumbs up. Det er dejligt.” 39-årige Quang Dai Vuong Vu smiler bredt. Han glæder sig til snart at slå dørene op til sin indiske restaurant Tandoori i Fredericia, skriver frdb.dk.

Restauranten har været lukket i nogen tid, men Quang har overtaget den og gør klar til at åbne midt i januar. Den præcise dato er ikke fastlagt endnu. Men et skilt i døren skriver "Vi åbner snart igen".

”Jeg beholder Tandoori-navnet. Det er kendt af mange og har også en stor goodwill. Det kan jeg blandt andet se på de reaktioner, vi har fået, siden vi pillede det brune papir af vinduerne,” siger han.

Læs hele historien her.

Danske restauranter går skaldyrs-bonanza

Den 17. maj slår en række af landets restauranter for første gang dørene op til Seafood. Over 50 aktører fra restaurationsbranchen landet over inviterer til en hyldest af det danske hav og dets imponerende udvalg af frisk fisk og skaldyr

Log ind