Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Benjamin Rosendal Mosskov fra Restaurant Værdsat har lige åbnet Restaurant Vestergade. Han har givet Odense en smørrebrødsfestival og tryllet Pianobar om til et smørrebrødsmekka. Sammen med sin kæreste har han tilmed startet et nyt vegansk madkoncept i byen, YesVeGan, og på tegnebrættet har han et nyt junkfood- sted i Odense. Alt dette har han sat i værk i løbet af kun 2 år, skriver otwn.dk.
Der er nogle helt særlige grunde til, at Benjamin bliver ved med at berige byen med nye madoplevelser. Udover at han brænder for at forkæle odenseanernes smagsløg, så åbner han restauranter for at gøre en forskel.
Efter femten års misbrug krydret med stress og angst, har han besluttet sig for at hjælpe andre, der har det svært. Den mission startede han derfor med at åbne Restaurant Værdsat for to år siden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør
26-04-2024
-
Thomas Castberg afslører nyt job efter 'Masterchef'-exit
26-04-2024
-
40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer
26-04-2024
-
Lalandia får rekordoverskud og pønser på at udvide
26-04-2024
-
Sampension investerer i hotelejendommen Comwell Køge Strand
26-04-2024
-
Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm
26-04-2024