Der venter et vagtskifte forude på Hotel Ballumhus i Ballum. Efter længere overvejelser har Martin Fuhlendorff, som har været direktør for selskabet "Hotel Ballumhus 2018 ApS"  siden 1. december 2018, valgt at forlade direktørposten og træde helt ud af hotellets daglige drift, skriver JV.dk.

Martin Fuhlendorff fortsætter dog som bestyrelsesformand for selskabet, men vil ikke længere være et af de ansigter, man vil møde på hotellet til daglig.

Opgaven som hoteldirektør og dermed den daglige drift af Hotel Ballumhus overtages af Steffen Sivgaard Andersen. Han kommer fra Skærbæk og har blandt andet slået sit navn fast i branchen som hotelchef og tidligere medejer af Hotel Europa i Aabenraa.

Læs hele historien her.

Danmarks ældste sømandshjem sætter ny hotelkurs

Gitte Vanggaard startede med alle kasketterne på. I november 2020 blev Gitte Vanggaard ansat som direktør og hotelleder og overtog driften af Hotel Frederikshavn, skriver Ligeher.nu. Dengang var det allerede besluttet, at hotellet skulle være et selvbetjeningshotel, hvor der kun er personale i forbindelse med morgenmad.

Zleep Hotels indfrier forventninger trods udfordrende år

Zleep Hotels har formået at realisere et noget mindre underskud i 2021 end først anslået. Det fastslår den netop aflagte årsrapport for forrige regnskabsår. Hotelkædens samlede underskud i 2021 lyder således på 15,3 millioner kroner efter skat.

10 nye hotelværelser i historisk bygning: "Vi nåede det"

Ti nye værelser åbner nu på Hotel Garni i Svendborg med udsigt mod den gamle bydel i Svendborg eller lige ud til Svendborg Havn. Værelserne ligger i bygningen ved siden af det eksisterende Hotel Garni. En bygning, der har været eget af Halberg-familien siden 1914.

Log ind