Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Du har måske prøvet det: siddet til et møde eller en konference og sunket længere og længere ned i stolen, mens tanken presser sig på: Hvornår mon det oplæg slutter, så vi kan få noget at spise? Katerina Kissow kender oplevelsen, for som souschef på Hindsgavl Slot ser hun den udspille sig dagligt, skriver Børsen.

Hun oplever glæden hos mødedeltagerne, der ranker sig op i sædet, når hun træder ind i lokalet med kokkehuen på hovedet.

“De sidder i lange møder. Efter to timer kan de snart ikke mere, og så glæder de sig jo bare til, at der kommer noget mad,” siger Katerina Kissow grinende.

Som souschef for et af Danmarks mest ambitiøse konferencekøkkener og vinder af Danmarks bedste konferencekok ved Copper Skillet 2021, som konkurrencen hedder, er Katerina en af bannerførerne for den gastronomiske udvikling som landets kursus- og konferencecentre gennemlever i disse år. Nu skal hun repræsentere Danmark ved VM for konferencekokke i Las Vegas.

Læs hele historien her.

Log ind