Når ens største indtægtskilde ikke er til at regne med, tvinger det turistbranchen til at tænke i andre baner. For Brøchner Hotels, der driver såkaldte “boutique”-hoteller i København, har det udmøntet sig i, at virksomheden nu udvider forretningen. I efteråret vil hotelkæden derfor, udover traditionelle hotelværelser, også tilbyde hotellejligheder, skriver Børsen.

“Vi har, som alle andre i vores branche, været hårdt ramt af coronakrisen, og vi har måttet træffe svære beslutninger. Dog har vi ikke ventet på, at udefrakommende omstændigheder igen skulle begunstige os med forretning,” siger den adm. direktør, Nickolas Krabbe Bjerg.

Ifølge direktøren har 75 til 80 pct. af kædens gæstegrundlag historisk været internationale gæster. Med det nyeste skaktræk går Brøchner Hotels nu ind med et større nationalt fokus.

Læs hele historien her.

Danmarks ældste sømandshjem sætter ny hotelkurs

Gitte Vanggaard startede med alle kasketterne på. I november 2020 blev Gitte Vanggaard ansat som direktør og hotelleder og overtog driften af Hotel Frederikshavn, skriver Ligeher.nu. Dengang var det allerede besluttet, at hotellet skulle være et selvbetjeningshotel, hvor der kun er personale i forbindelse med morgenmad.

Zleep Hotels indfrier forventninger trods udfordrende år

Zleep Hotels har formået at realisere et noget mindre underskud i 2021 end først anslået. Det fastslår den netop aflagte årsrapport for forrige regnskabsår. Hotelkædens samlede underskud i 2021 lyder således på 15,3 millioner kroner efter skat.

10 nye hotelværelser i historisk bygning: "Vi nåede det"

Ti nye værelser åbner nu på Hotel Garni i Svendborg med udsigt mod den gamle bydel i Svendborg eller lige ud til Svendborg Havn. Værelserne ligger i bygningen ved siden af det eksisterende Hotel Garni. En bygning, der har været eget af Halberg-familien siden 1914.

Log ind