Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fransk klassisk simremad, men som en burger? Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem Michelinkokken Jonathan Berntsen fra restauranten The Samuel i Hellerup Og McDonald’s. Kokken har lavet en McDonalds-burger med udgangspunkt i klassikeren over dem alle fra det franske køkken: Boeuf Bourguignon, skriver MigOgKbh.dk.
”Jeg har altid elsket Boeuf Bourguignon, så for mig var det en sjov og anderledes udfordring at forsøge at lave en burger, som jeg på en eller anden måde tænker på som den ultimative comfortfood,” fortæller chefkok på michelinrestauranten The Samuel, Jonathan Berntsen.
Resultatet kan man smage fra tirsdag d. 18. januar 2022 i alle landets McDonalds-restauranter: Homestyle Beef Burgundy by Berntsen. Det er første gang for den verdensomspændende gigant, at der er rødvin i en burger.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Låneproblemer presser restaurantbranchen
30-04-2024
-
Strawberry overtager jysk hotel fra Scandic
30-04-2024
-
Go-hotellerne udvider med sit femte hotel
30-04-2024
-
Hotel Vejlefjord vil være Danmarks bedste arbejdsplads
30-04-2024
-
Forlystelsesparker bruger data til at fastsætte billetpris
30-04-2024
-
Vestkystaktør fortsætter fremgangen: Hvidbjerg Strand leverer nyt rekordregnskab
30-04-2024
-
Marienlyst Strandhotel har også brug for influencere
30-04-2024