Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sundhedsmyndighederne opfordrer restauranter til at indføre en frivillig registrering af gæsters kontaktoplysninger i tilfælde af, at en gæst kan have været smittet med coronavirus. Oplysningerne bliver indhentet med henblik på udlevering til sundhedsmyndighederne, skriver Berlingske.

Men opfordringen er alt, alt for uklar, mener HORESTA. Ifølge politisk direktør i HORESTA Kirsten Munch Andersen anbefales det derfor, at restauranterne venter med at registrere gæsterne, indtil myndighederne kommer med klarere retningslinjer.

”Vores generelle opfordring er, at man skal afvente. Ud over ressourcetrækket, og at det potentielt kan holde gæster væk og skabe uhensigtsmæssige situationer, så er der en risiko ved, at man ikke får håndteret de her oplysninger på den rigtige måde,” siger hun.

Læs hele historien her.

Danske restauranter går skaldyrs-bonanza

Den 17. maj slår en række af landets restauranter for første gang dørene op til Seafood. Over 50 aktører fra restaurationsbranchen landet over inviterer til en hyldest af det danske hav og dets imponerende udvalg af frisk fisk og skaldyr

Log ind