Hå1

SE HØJDEPUNKTER FRA HORESTA ÅRSDAG 2022

For tiende gang kunne HORESTA torsdag den 22. november invitere til årsdag. En udsolgt dag med flere end 600 branchefolk, der som altid åbnede med et brag af et show, inden scenen blev indtaget af både danske og udenlandske talere samt branchefolk.

Dagen sluttede med en fantastisk branchefest på toppen af DGI-Byen med flere end 250 gæster.

I HORESTA vil vi gerne takke for en fantastisk årsdag med højt humør og masser af inspiration i både community pavillonen og fra scenen.

Fik du ikke plads til dagen i Øksnehallen, eller vil du genopleve stemningen, kan du se vores opsamlingsvideo her. 

SafeLogo_440x306.jpg

VORES BRANCHE ER "SAFE TO VISIT"

I turisme- og oplevelseserhvervet passer vi på hinanden og på dig.

Tryghed og sikkerhed for gæster og personalet har aldrig været vigtigere end i forbindelse med genåbningen af turisme- og oplevelseserhvervet.

For at imødekomme dette behov har HORESTA udviklet et ”SAFE TO VISIT”-program, som gør det let for gæsterne i branchens virksomheder at se, hvordan de arbejder med at skabe trygge og sikre rammer for besøg.

Læs mere om SAFE TO VISIT

Waiter-440x306.gif

BETTER HOSPITALITY WORKPLACE

Vil du tiltrække og fastholde medarbejderne, så er det en forudsætning, at de ansatte er glade for deres arbejde.

HORESTA tilbyder en medarbejdertilfredshedsundersøgelse, målrettet og skræddersyet til hotel-, restaurant- og turisterhvervet. Vi kalder det Better Hospitality Workplace.

Læs mere om Better Hospitality Workplace

BlueFlag.gif

BLIV MEDLEM I DAG

Få del i branchespecifik viden og rådgivning inden for hotel-, restaurant- og turisterhvervet! Se hvordan jeres virksomhed bliver medlem og bliver en del af et professionelt netværk med en lang række fordele, der giver jer ro til at fokusere på jeres virksomhed og driften.

Læs mere om medlemskab af HORESTA.