Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Til efteråret kan borgere og turister i Søndervig besøge en helt ny restaurant, når Wine & Delights slår dørene op i hjertet af byen. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Restauranten indrettes i et stort nybyggeri på Badevej, der desuden kommer til at rumme forretninger og lejligheder.

Bag Wine & Delights står Mikael Hansen, der siden 2020 har høstet erfaringer med restaurant-drift i Blåvand.

Afhængig af sæson vurderer Mikael Hansen, at han får brug for 20 til 25 ansatte i Søndervig, hvor han sigter efter 100 pladser indenfor og omkring 80 ude under åben himmel.

Som udgangspunkt vil restauranten være åben året rundt:

Læs hele historien på dagbladet-holstebro-struer.dk

Danske restauranter går skaldyrs-bonanza

Den 17. maj slår en række af landets restauranter for første gang dørene op til Seafood. Over 50 aktører fra restaurationsbranchen landet over inviterer til en hyldest af det danske hav og dets imponerende udvalg af frisk fisk og skaldyr

Log ind